Csapatás a Gerecsében


Gerecsei csapatás Világi Peti szervezésben és reméljük térdig érő hóban!

 

(Képek a www.pusztamarot.hu oldalról)

Időpont: 2009. december 12-13. (szombat-vasárnap)

Program:

minden Kedves túrázni vágyó és szerető Barátunk felszáll a Budapest Déli Pu. 7:23-kor induló és Győrbe tartó 4912 sz. személyvonatra. A teljesárú jegy ára 955 Ft, amelynek megvásárlásáról mindenki Maga gondoskodik. Minden túra valahogy így kezdődik. Elindulunk. Várható érkezés 8:10-kor Tatabánya Alsógallán. Én itt fogok várni Mindenkit sok szeretettel és némi kellemes nedüvel.

Első napra tervezett uticélunk a Pusztamaróton található Marót-hegyi Sólyomfészek nevű kulcsosház elérése. www.pusztamarot.hu

 

 

A pusztamaróti emlékhely és tábor

A táv nem nehéz, de egy kis havazás okozhat kellemes meglepetéseket. 22 - 25 km a táv, útközben megnézünk sok szépet és érdekeset, de ez legyen meglepetés.

Lesz vásárlási és fogyasztási lehetőség a vértestolnai "szupermarketben". Igen, Vértestolna, de ez senkit ne tévesszen meg, tényleg a Gerecsébe megyünk! Ezt a térképet pakold be Magaddal.

Pusztamaróton csak szállás lesz, úgyhogy érdemes beszerezni az esti evés - iváshoz minden kelléket Vértestolnán, ha nem akarjátok Magatokkal hozni otthonról.

Vasárnap időben indulunk, 8 - 8:30 körül, mert a túra egy kicsit nehezedik, sok szintemelkedéssel, de sok meglepetést is tartogat. Hogy mit? Például megnézzük a .. de majd meglátjátok! Fényképezőgépet hozzatok, mert lesz pár lélegzetelállító hely, persze lesz lélegzetelállító szintemelkedés is, de ez benne a szép..

Uticélunk Dorog, ahol érkezésünk függvényében beülhetünk egy sörre vagy egy sütire a vasútálomáshoz közeli cukrászdába. A vonatok Dorogról minden óra 21 perckor indulnak Budapest Nyugati Pu.-ra. A teljesárú menetjegy 795 Ft. A táv vasárnap 25 km lesz.

Mindenkit sok szeretettel várok!

Költségek:

  • szállás: 1330 Ft/fő/éj
  • utiköltség: mindenki maga szervezi (teljes áron 1750 Ft)
  • kaja, pia: amit magadnak hozol (meg amit Nekem :) )

Szükséges felszerelés:

  • hálózsák (nem szükséges extrém mert fűteni fogunk)
  • papucs vagy váltócipő (a kulcsosházba)
  • vizálló bakancs (ajánlott)
  • téli ruházat
  • étel, ital kedved szerint
  • fej/zseblámba

Jelentkezés:
Peti, vpeti[kukac]karpatokvandorai[pont]hu (gerecsei-csapatás)
vagy vip76[kukac]freemail[pont]hu

Jelentkezési határidő: december 8.