Tavaszköszöntő Bebiciklizés 3.0


Kedves Vándorok!

 

Már hagyományosnak mondható, 2012. év óta minden páros évben megrendezett tavaszi "bebiciklizésre" hívlak Benneteket 2016. március 26-án, szombaton a Dunakanyarba. Utunk Dunakesziről indul és a dunaparti kerékpárúton haladnánk egészen Zebegényig. A visszaút opcionálisan vonattal vagy a nagyobb mozgásigényűeknek kerékpárral.

Időpont: 2016. március 26. szombat

Útvonal: Dunakeszi-Zebegény

Távolság: 38 km

Útminőség: Jó, helyenként közepes minőségű bicikliút (aszfalt gumi ajánlott)

Nehézség: Közepesen könnyű

Találkozó: 2016. március 26-án, szombaton délelőtt 8 óra 30 perckor a Dunakeszi révnél (Dunakeszi - Horány kompkikötő), autóval érkezőknek az ingyenes parkolás a révnél biztosított. Esőnapot nem tervezek, extrém időjárás esetén elmaradhat a túra.

Indulás: 9 órakor

Dunakeszi megközelítése a Nyugati pályaudvarról vonattal (javasolt a 7 óra 43 perckor induló vonatot elérni) a Dunakeszi Gyártelep megállóig, onnan 5 perc tekeréssel a 2. számú utat keresztezve jutunk le a Duna sorra, amely a révhez vezet.

Ajánlott felszerelés: hideg élelem, megfelelő mennyiségű folyadék, édesség, pótbelső, kerékpár javító készlet, világítás, láthatósági mellény, bukósisak. Az útvonalon több kerékpáros szerviz és kerékpárosoknak fenntartott pihenőhely található, mely utóbbiakat megbeszélés szerint vesszük igénybe.

 

Várunk mindenkit!

Értékes Laci

Elérhetőségem: info @ karpatokvandorai.hu, +3630/670-3711