Budai hegység


Túra a Budai-hegyekben

Újabb Túra Emberek,Délutáni és éjjeli túra egy kis társasjátékkal! :):)

Indulási időpont és helyszín: 2011. 04. 09., szombat, 15.00 - Normafa, buszmegálló

Túraútvonal: (útvonalat köszönjük Bandinak, aki szeretettel fog Bennünket várni :)) Normafa - Jánoshegyi kilátó - (P) Szépjuhászné - (S) Nagy hárshegy, Kaán Károly kilátó - Hárshegyi nyereg - Hüvösvölgy - tovább a Sárgán, majd a Piros körön délkeletre a piroskör, zöldkör találkozásásig, majd tovább a zöld körön keleti irányba, ami elhoz a köfejtőhöz, onnan tovább Rekettyés söröző, onnan le a buszhoz :):)

Program: elindulunk, megyünk, megyünk, megyünk (nem állunk meg grillezni :):)), aztán meglátjuk Bandit a kecskehegyi kőfejtő szikláin aláereszkedve, és felszedjük őt. Onnan továbbmegyünk a Hármashatárhegyre, a Rekkettyés nevű sörözőbe, ahova pórázon kutyát is be lehet hozni. Ott bizony iszunk, zsíros kenyeret eszünk és játszunk. (ezek mind, mind fakultatív tevékenységek persze :)) Miután mindent meguntunk, szalonspiccesen leereszkedünk vagy gurulunk - ki milyen alternatívát részeit előnyben :) - a gerincen :):) jó móka lesz :):)

Játéklehetőségek: UNO, Ektiviti :), Kent-Kupé, Amerikából jöttem :), vagy várom az ötleteket még :)

Költségek: vonal-jegy, akinek nincs bérlete (fakultatív :)), amit a kocsmában fogyasztotok

Felszerelés: réteges öltözet (mert este hűvös lehet), kamásli, esőkabát, némi elemózsia (hozzatok nekem mogyorós milkát, vagy puffasztott rizses csokit :):)), ital, némi alkohol, hogy túléljük :)

Egyéb fontos tudnivalók: kutya, macska, hörcsög, szokás szerint jöhet :)

Elérhetőség:

csucsu.szana(kukac)gmail.com

+ 36 30 251 55 58

 

Vasárnapi rövid túra Nagykovácsiban

:) Hello Mindenki,

Vasárnap mehetnénk valamerre délelőtt. Egy rövid túra lenne Nagykovácsiban (max. 20 km.).
Találkozó reggel 8kor a Hűvösvölgyi villamosvégállomáson. Onnan mennénk a 63as busszal tovább Nagykovácsiba, onnan pedig irány az erdő. 12re Hűvösvölgybe érkeznénk vissza, tehát mindenki pontpontpont hazaér a finom ebédre. :D:D A "praktikus" a túrában az, hogy még megmarad a fél nap. :) 
Szóval kifejezetten egy kicsi túra és aki tud, és van is kedve kicsit barangolni az jöjjön. Kifejezett "kívánság", hogy akinek van kutyája hozza feltétlen, nekik sem árt egy kis mozgás. Jó poén lesz, gyertek. :)
Várom a visszajelzéseket, Szana

ps. aki kutyát, macskát, halat, rágcsálót, egyéb élővilágot hozna, érévnyes oltási könyv, nyakörv, póráz, szájkosár szükséges feltétel. :):) Nyilván, ha valaki egy cápát hoz, akkor valami hatalmas szájkosarat kértik neki hozni. :D:D